Tenxhere Me Presion

2,490 L

In stock

SKU: EC-200620-526 Categories: , ,

Përshkrim
– Projektuar posacërisht për gatime të shpejta
– Ka kapacitet 5 litra dhe është e krijuar me një çelik të një cilësie shumë të mirë
– Fundi i trefishtë ferromagnetik (5mm) garanton ruajtjen e nxehtësisë.
– Shtresat e tenxheres material aliazh alumini dhe çelik inoks gatuan në mënyrë të njëtrajtshme dhe mbron vlerat ushqyese të produkteve
– Nuk i ngjit ushqimet.
– Tenxherja gatuan me presion në një temperaturë mbi 100 ° C sepse presioni brenda sobës rrit pikën e vlimit të ujit.
– Redukton kohën e gatimit duke kursyer 70% të kohës dhe energjisë
– Krahasuar me gatimet tradicionale, gatimi në tenxhere me presion ju lejon të ruani më shumë vitamina, minerale dhe aroma, të cilat janë gjithashtu të dukshme në shije: shija e ushqimit është e befasishme.

Informacion shtesë

Peshë 0.5 g/kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Tenxhere Me Presion

2,490 L

Add to Cart