Prerese Patatesh

1,490 L

In stock

Përshkrim
Prerese patatesh
Vendosni nje kokerr patate te plote dhe ulni dorezen qe ka pajisja dhe ajo do ta prese ne shirita te holle dhe uniforme.
Prerja uniforme e patateve ben qe ato te skuqen me mire dhe te gjitha ne te njejten kohe.
Kjo prerese e pret pataten ne 36 pjese.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Prerese Patatesh

1,490 L

Add to Cart