Blender First Austria FA-5246-3

3,990 L

In stock

SKU: ESN-941 Categories: , ,

Përshkrim
Beni smoothie dhe merrni vlerat e frutave apo perimeve.
Fuqia 430 W
5 nivele shpejtësie
Enë plastike në volum prej 1,5 l

Informacion shtesë

Peshë 0.3 g/kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Blender First Austria FA-5246-3

3,990 L

Add to Cart