Shtrydhese Frutash First Austria FA-5206-3 1200W

10,990 L

In stock

SKU: EC-200620-358 Categories: , ,

Përshkrim
Shtrydhese frutash.
Marka: First Austria.
Model: FA-5206-3.
Motori i fuqishëm DC me fuqi 1200 W.
Vrima e mbushjes 80 mm qe merr nje kokerr fruti te plote.
5 nivele të ndryshme të shpejtësisë.
Ekran LED qe shfaq ne ekran nivelet e shpejtesise.
Performancë të lartë në një cilësi të lartë pjese çelik inox dhe një dizajn modern.
Shtrydhëse frutash e perimesh elektrike ka një mbrojtës te integruar nga mbinxehja.
Për një pastrim të këndshëm dhe të shpejtë, pjesët e lëvizshme janë të sigurta për pjatalarëse.
Me celësin e fuqise mund të rregulloni shpejtësinë e motorrit DC dhe përshtateni atë me ushqimin tuaj.
Për fruta të buta dhe perime me përmbajtje të lartë të ujit është një shpejtësi e vogël, me ushqime më të vështira, të tilla si karrota, është një vendosje më e lartë e shpejtësisë. S
hpejtësia e zgjedhur është qartësisht e lexueshme në ekranin LCD me numra blu.
Me kabllo të fuqisë shtesë prej 1.2 metrash, mund të arrini në mënyrë të përshtatshme një prizë të energjisë.
Karakteristikat:

Shtrydhëse frutash centrifugale me çelik inox me ekran
1200 watts fuqi të lartë me japin edhe më shumë lëng
Kabllo 1.20 metra e gjatë
Mbrojtja nga mbinxehja.
5 nivele shpejtësie me ekran në ekran LCD
2 litra kontenierësh të jashtëm të lëvizshëm
Pjesë të sigurta për larjen e enëve, për pastrim të lehtë dhe të shpejtë
Këmbët e thithjes për një vend të sigurtë dhe të qëndrueshëm
I përshtatshëm për të gjitha llojet e frutave dhe perimeve
Shkarkimi i zhurmës më pak se 70 dB
Centrifuga me rrjete çelik inox.

Informacion shtesë

Peshë 0.3 g/kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Shtrydhese Frutash First Austria FA-5206-3 1200W

10,990 L

Add to Cart