Boks me Bluetooth TG112

2,190 L

In stock

SKU: EC-200620-819 Categories: ,

Përshkrim
Boks me Bluetooth TG112 cilesi absolute ne Audio
Bluetooth4.1, FM, Portable, kartë TF, disk U
MP3, Radio, karta memorie TF dhe USB.
Madhësia e paketës: 21.0 * 13.0 * 13.0 cm

Informacion shtesë

Peshë 0.4 g/kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Boks me Bluetooth TG112

2,190 L

Add to Cart