Zorra X-HOSE – 22.5 Metra

1,190 L

In stock

SKU: EC-200620-211 Category:

Përshkrim
Sekreti i ketij tubi eshte zgjerimi i brendshem qe mundeson zgjatjen e tij.Zorra X-Hose:

E thjeshte per tu mbledhur
Nuk ze hapesire
Gjatesia e tubit nese zgjatet shkon deri ne 22.5 m

Ju vjen ne ndihmes per cdo pune tuajen.
Lutemi vezhgoni videon dhe shihni sa shume pune ju kryen zorra x-hose.

Informacion shtesë

Peshë 0.3 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Zorra X-HOSE – 22.5 Metra

1,190 L

Add to Cart