Toster First Austria FA-5343-2

4,990 L

In stock

SKU: ESN-938 Categories: , ,

Përshkrim
Toster First Austria FA 5343-2 është projektuar për pjekje si: mish, peshk, perime dhe produkte të tjera..
Falë termostatit të rregullueshëm dhe llambave të kontrollit, është e lehtë për të kontrolluar temperaturën dhe kohën e gatimit.
Veshje Jo-ngjitese.
Hapja e lartë kapakun 180 ° lejon kthimin në një skarë të hapur – Barbecue, ku produktet janë të përgatitur për 2-sipërfaqet në të njëjtën kohë.
Zonë e madhe e Barbecue (2 platforma të thella 26×21 cm).
Rregullator i rregullt i temperaturës për të arritur shkallë të ndryshme dhe kohë gatimi.
2 drita treguese – energjia dhe ngrohja
Të gjitha yndyrat që formohen gjatë procesit të tiganisjes rrjedhin poshtë gropes në një filxhan të veçantë.
Mbrojtja nga mbinxehja.
Furnizimi me energji: 220-240 V, 50 Hz
Max. fuqia e prodhimit: 1800 W

Informacion shtesë

Peshë 0.3 g/kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Toster First Austria FA-5343-2

4,990 L

Add to Cart