Adaptor Wireless LB-LINK BL-WN151

1,490 L2,390 L (-38%)

In stock

SKU: EC-200620-853 Categories: ,

Përshkrim
Madhësinë e saj në miniaturë dhe dizajn të lëmuar, mund të lidhni përshtatësin nano në portën USB të kompjuterit tuaj dhe ta lini atë atje, ngjashëm me mënyrën se si përdorni një mouse wireless.
Vendosja e lehtë nëse sistemi operativ i kompjuterit tuaj nuk e instalon automatikisht adaptorin e BL-WN151 pas plug-in, ju duhet vetëm ta instaloni ate nga CD-ja e bundled ose nga faqja e internetit e LB-LINK. Pasi adaptori është i instaluar, mund të përdorni pajisjen e integruar pa tel në sistemin tuaj operativ për t’u lidhur me një rrjet pa tel.
Kjo pajisje ka si funksion qe kur udhëtoni në vende ku ka vetëm një kabllo për internetin dhe njerëzit duhet të përdorin Internetin me Wireless.
Markë LB-Link
Ngjyra e zezë
Pesha e artikullit 31.8 g
Përmasat e Paketës 15.2 x 11 x 2 cm
Numri i modelit të artikullit BL-WN151
Wireless me shpejtësi deri në 150Mbps, ideale për surfimin e internetit dhe lojrave on-line
Siguron USB 2.0 Interface Hi-Speed, Cisco CCX V1.0 V2.0 V3.0
Standardet Wireless: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b.
Punon me Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows Vista dhe Windows 2000, Antenë e Brendshme

Informacion shtesë

Peshë 0.4 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Adaptor Wireless LB-LINK BL-WN151

1,490 L2,390 L (-38%)

Add to Cart